Pre-registration of seminar: Financieel gezonde gebouwen met C2C – C2C Bouwgroep

Event

Save the date for the seminar organized by the C2C Bouwgroep. This seminar will be at IcDuBo in Rotterdam on 15 October “Financieel gezonde gebouwen met C2C”.

Click here for the preregistration.

More information (in Dutch)

Op 15 oktober organiseert de C2C Bouwgroep het seminar "Financieel gezonde gebouwen met Cradle to Cradle". Vier boeiende gastsprekers vertellen hoe u op basis van het C2C gedachtegoed uw gebouw gezond kunt bouwen. Gezond voor de bewoner / gebruiker, maar ook financieel gezond voor de investeerder! We geven u deze middag inspirerende tips maar ook concrete voorbeelden mee welke u direct kunt toepassen in uw praktijk. En uiteraard bieden we deze middag volop mogelijkheden om elkaar beter te leren kennen, en ervaringen te delen! 

We starten om 13:00 uur met de inschrijving, om 13:30 uur start het seminar. We sluiten rond 17:30 uur de middag af met een hapje en drankje zodat u alle tijd heeft om uw ervaringen te delen en contactgegevens uit te wisselen. Binnenkort meer nieuws over de gastsprekers, en het definitieve programma! 

De deelnamekosten bedragen € 85,-

U kunt alvast uw deelname reserveren via onderstaand formulier, u ontvangt dan automatisch de updates met betrekking tot het programma, en de datum wanneer de inschrijving opent. 

We organiseren dit seminar in de inspirerende omgeving van ICDuBo te Rotterdam. 

Explore related items

Based on keywords