Register for financial healthy buildings seminar on 15-10 in Rotterdam

Event

On October 15th a seminar will take place in IcDubo (Rotterdam), this is organized by the Cradle to Cradle building group. Below you will find the invitation in Dutch.

SAVE THE DATE
Seminar ‘Financieel Gezonde Gebouwen met Cradle to Cradle’

donderdag 15 oktober te Rotterdam

Op 15 oktober organiseert de C2C Bouwgroep het seminar "Financieel gezonde gebouwen met Cradle to Cradle" in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDuBo) in Rotterdam. Graag nodigen we u uit om u te laten inspireren in een middag met boeiende sprekers en interessante case studies met onderwerpen als Cradle to Cradle, gezond bouwen en financieel gezond bouwen. We geven u deze middag inspirerende tips maar ook concrete voorbeelden mee welke u direct kunt toepassen in de praktijk.

Uiteraard nodigen wij u ook uit voor een aansluitende netwerkborrel met alle partners uit de C2C Bouwgroep. De Instock Food truck zal ons voorzien van een hapje en een drankje. Bij Instock wordt er gekookt met producten die anders waren weggegooid. ’s Ochtends halen ‘food rescuers’ producten op bij Albert Heijn filialen omdat ze daar niet meer verkocht kunnen worden, maar nog wel helemaal prima zijn en aan alle wettelijke eisen voldoen. Hiermee gaan ze u culinair varrassen.

Programma:
Inloop/aanmelden:             13.00
Start programma:               13.30
Pauze:                                14.45
Vervolg programma:           15.30
Netwerkborrel met hapjes:  16.45

Inschrijven + Kosten:

De deelnamekosten bedragen € 85,-. De opbrengst van de entreekaarten zal volledig ten goede komen aan de Eugene Jansen Foundation. 

Locatie:

Innovatie Centrum Duurzaam Gebouwd Directiekade 2, 3089 JA Rotterdam

Aanmelden:

Aanmelden via onze website, vol=vol:

 

De eerste 75 inschrijvers ontvangen het inspirerende boek ‘De kracht van duurzaam veranderen’ van Anne-Marie Rakhorst.

SPREKERS:

Anne-Marie Rakhorst - 
Circulair bouwen gaat vooral om mensen

Anne-Marie Rakhorst (duurzaamheid.nl) opent het seminar met een inspirerende lezing over Cradle to Cradle en de enorme kansen die het biedt voor circulair bouwen én circulair ondernemen. Uiteindelijk is circulair bouwen meer dan alleen maar stenen, het gaat vooral om mensen. page2image4592  

Kees Verweel - Gezonde materialen

Kees Verweel (DEVENTER Profielen) neemt ons mee in de wereld van consuminderen en consumeren. Hij laat zien hoe we, net als in de supermarkt, bewuste keuzes kunnen maken voor gezonde bouwproducten. En hij wijst ons op de bijzondere relatie tussen Cradle to Cradle en de Meerkoet.

Michel Weijers - Dankzij duurzaamheid kwalitatief en kwantitatief verdienen

Michel Weijers (C2C ExpoLAB & gemeente Venlo) vertelt aan de hand van het in aanbouw zijnde C2C- geïnspireerde stadskantoor van de gemeente Venlo, welke stappen in het totale planproces de succesfactoren blijken te zijn voor het realiseren van de gewenste kwaliteit van het gebouw mét daarbij ook nog eens een fors financieel voordeel. Hij laat aan de hand van deze business case zien dat bouwen volgens het Cradle to Cradle gedachtegoed meerwaarde kan opleveren op vele vlakken.

De naam van de 4e spreker blijft nog even een verrassing. We verklappen alvast wel dat zij/hij werkzaam is bij de Rabobank.

Houd de site in de gaten.....

 

Explore related items

Based on keywords